Dead Rising vervangt Resident Evil

Hoewel Dead Rising en Resident Evil twee verschillende games zijn, probeert Capcom Dead Rising te vervangen voor Resident Evil. Nu is Resident Evil nog de belangrijkste franchise voor de uitgever. Dat moet Dead Rising gaan worden.

Het is echter nog de vraag of er wel een Dead Rising 3 komt. Als de verkopen goed zijn van Dead Rising 2, zal er hoogstwaarschijnlijk een derde deel komen. Dit vertelde Keiji Inafune van Capcom.

Until Dead Rising 2 sells we probably can't start talking about spin-offs

Dead Rising 2 verschijnt 24 september voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?