Dead Rising bij Games on Demand

Er gingen al talloze games voor, maar nu komt Dead Rising ook naar Games on Demand. De game zal vanaf 26 januari te verkrijgen zijn bij Games on Demand. Dead Rising is één van de eerste succesvolle Xbox 360 games van 2006.

Als Frank West in de grote stad terecht komt, komt hij erachter dat de stad volledig bezet is door zombies. Hij is een journalist/fotograaf en zal zo proberen om de stad te redden en tegelijkertijd binnen 72 uur een goed verhaal publiceren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?