Dead Rising 2 laat zijn tanden zien

Uitgever Capcom heeft vandaag de packshots van Dead Rising 2 vrijgegeven. Op de voorkant prijkt uiteraard de held die we uit het eerste deel van de serie al kennen.

Wat het packshot ook duidelijk maakt, is de variatie in de wapens. Op de cover van Dead Rising 2 zie je een steel, waaraan een kettingzaag is vastgemaakt. Uiteraard is dit niet het enige wapen dat je kunt maken in het spel, want er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden om je vijanden af te slachten. Want ja, daar gaat het uiteraard allemaal om in Dead Rising 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?