Dead Rising 2 krijgt drop-in coöp mode

Capcom's aankomende zombie-actie game Dead Rising 2 gaat een drop-in coöp mode krijgen. Dit wilt zeggen dat je gewoon bij een maat mee kunt gaan doen in de single player zonder dat je vanaf het begin in de game moet zitten. Dat beloofd weer veel zombie sloop actie, ditmaal voor twee!

Dead Rising 2 zal naar verwachting rond augustus van dit jaar binnenschuifelen en zal uitkomen op de Xbox 360, PS3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?