Dead or Alive komt naar de PSP

Zojuist heeft het Japanse gamemagazine Famitsu in zijn nieuwste editie aangekondigd dat er een nieuwe Dead or Alive komt. Dit deel gaat verschijnen op de PlayStation Portable van Sony. De game gaat Dead or Alive: Paradise heten en zal echter iets aangepast moeten worden.

Dead or Alive: Paradise moet in de lente van 2010 in Japan gaan verschijnen en zal geen slag of stoot bevatten. In plaats daarvan zal de game tal van mini-games bevatten, die je speelt met schaars geklede dames.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?