Check al onze gamescom content hier!
Dead or Alive 6
  • ONTWIKKELAAR Tecmo
  • RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Dead or Alive 6 verschijnt later dan verwacht

Koei Tecmo en Team Ninja hebben de releasedatum van Dead or Alive verschoven. De game verschijnt helaas later dan verwacht aangezien de ontwikkelaar nog wil tweaken aan de balans van de game.

Dead or Alive 6 stond gepland voor een release op 15 februari. Hoewel de game al zo goed als af is, geeft Team Ninja te kennen dat er nog wat geschaafd moet worden aan de balans en de polishing van de game. Gelukkig hebben ze niet al te lang nodig. De game verschijnt namelijk een maandje later op 1 maart van 2019. Ik ben al aan de slag geweest met de game en toen zag het er al goed uit. Het uitstel zou de ervaring dus alleen maar ten goede moeten komen.

Dead or Alive 6 verschijnt nu dus op 1 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?