Dead or Alive 6 verschijnt later dan verwacht

Geplaatst:

Koei Tecmo en Team Ninja hebben de releasedatum van Dead or Alive verschoven. De game verschijnt helaas later dan verwacht aangezien de ontwikkelaar nog wil tweaken aan de balans van de game.

Dead or Alive 6 stond gepland voor een release op 15 februari. Hoewel de game al zo goed als af is, geeft Team Ninja te kennen dat er nog wat geschaafd moet worden aan de balans en de polishing van de game. Gelukkig hebben ze niet al te lang nodig. De game verschijnt namelijk een maandje later op 1 maart van 2019. Ik ben al aan de slag geweest met de game en toen zag het er al goed uit. Het uitstel zou de ervaring dus alleen maar ten goede moeten komen.

Dead or Alive 6 verschijnt nu dus op 1 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Koei Tecmo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive 6

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 maart 2019

Ontwikkelaar

Tecmo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord