Dead or Alive 6

  • Ontwikkelaar Tecmo
  • Eerste releasedatum 1 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Fighting
  • Gameliner score

Dead or Alive 6 krijgt peperdure Season Pass

Dead or Alive 6 is een aantal dagen geleden verschenen. Nu is ook de eerste Season Pass voor de game beschikbaar, die peperduur blijkt te zijn.

Het is niet ongebruikelijk dat nieuwe games een Season Pass krijgen waarmee je nieuwe personages en andere dingen kunt verkrijgen. Dead or Alive 6 is zeker geen uitzondering. De eerste Season Pass, met de toepasselijke naam Season Pass 1, is nu verkrijgbaar. Met deze eerste Season Pass kun je over een periode van enkele maanden twee nieuwe personages en meer dan zestig verschillende kostuums vrijspelen. Wanneer je deze personages en kostuums wilt hebben, moet je echter wel bereid zijn er een flink bedrag voor neer te tellen. Season Pass 1 heeft namelijk een prijskaartje van €89,99. Dat heb je inderdaad goed gezien, de Eerste Season Pass gaat je meer geld kosten dan de game zelf.

Dead or Alive 67

Dead or Alive 6 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Season Pass 1 is momenteel ook verkrijgbaar. De bijbehorende content gaat in de toekomst in fases uitgebracht worden. Zijn de twee nieuwe personages en de kostuums zo'n prijskaartje waard?

BRON Steam

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?