Dead or Alive 6 krijgt gratis versie

Geplaatst:

Net als de Core Fighters-versie van Dead or Alive 5, gaat ook Dead or Alive 6 een gratis versie krijgen. Dit heeft gamedirecteur Yohei Shimbori onlangs bevestigd in een interview met gaming nieuwssite Siliconera.

Dead or Alive 6: Core Fighters was tijdelijk te zien in de Microsoft Store, maar sindsdien weer verwijderd. Volgens Shimbori was dat een foutje van het ontwikkelteam en had de game nog niet te zien moeten zijn in de Store. Hij bevestigt echter wel dat een dergelijke versie er gaat komen. Net als met Dead or Alive 5: Core Fighters, krijg je in de gratis versie van Dead or Alive 6 de kans om met een handjevol personages te spelen. Meer is er nog niet bekend over deze gratis versie van de game, daar de ontwikkelaar zelf nog bezig is te bepalen wat er wel en niet in deze versie komt. Yohei Shimbori geeft echter wel aan dat we de gratis versie van Dead or Alive 6 kunnen verwachten na release van de gewone game.

Dead or Alive 6 komt op 1 maart naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De gratis versie van de game verschijnt daarna.

Bron: Siliconera
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive 6

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 maart 2019

Ontwikkelaar

Tecmo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord