Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Dead or Alive 6
  • ONTWIKKELAAR Tecmo
  • RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Dead or Alive 6 krijgt gratis versie

Net als de Core Fighters-versie van Dead or Alive 5, gaat ook Dead or Alive 6 een gratis versie krijgen. Dit heeft gamedirecteur Yohei Shimbori onlangs bevestigd in een interview met gaming nieuwssite Siliconera.

Dead or Alive 6: Core Fighters was tijdelijk te zien in de Microsoft Store, maar sindsdien weer verwijderd. Volgens Shimbori was dat een foutje van het ontwikkelteam en had de game nog niet te zien moeten zijn in de Store. Hij bevestigt echter wel dat een dergelijke versie er gaat komen. Net als met Dead or Alive 5: Core Fighters, krijg je in de gratis versie van Dead or Alive 6 de kans om met een handjevol personages te spelen. Meer is er nog niet bekend over deze gratis versie van de game, daar de ontwikkelaar zelf nog bezig is te bepalen wat er wel en niet in deze versie komt. Yohei Shimbori geeft echter wel aan dat we de gratis versie van Dead or Alive 6 kunnen verwachten na release van de gewone game.

Dead or Alive 65

Dead or Alive 6 komt op 1 maart naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De gratis versie van de game verschijnt daarna.

BRON Siliconera

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?