Dead Island 2 wordt Epic Games Store exclusive

Geplaatst:
Aangepast: 5 mei 2021 12:38

De pc-variant van Dead Island 2 wordt een Epic Games Store exclusive. Dit blijkt uit documenten van Epic Games die boven water zijn gekomen.

Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat Epic Games Apple voor de rechter sleepte vanwege een onenigheid over het gebruik van de App Store en het kopen van V-Bucks. Een aantal dagen geleden vond die rechtszaak daadwerkelijk plaats en daar is al heel wat uitgekomen, ondanks dat de zaak nog lang niet beslecht is. Zo leerden we via een document dat tijdens de zitting openbaar werd gemaakt dat Epic Games ongeveer een miljard dollar heeft uitgegeven aan exclusiviteitsdeals, waarvan de Borderlands 3 deal 146 miljoen kostte. In datzelfde document staat tevens dat Dead Island 2 een Epic Games Store exclusive wordt. De game werd aangekondigd in 2014 en is door de jaren heen meerdere malen van ontwikkelaar gewisseld. Na een lange tijd van stilte en onzekerheid rondom de game leerden we vorig jaar dat Dead Island 2 voor beide generaties consoles uitkomt. De pc-versie komt echter hoogstwaarschijnlijk het eerste jaar enkel naar de Epic Games Store.

Dead Island 2 heeft nog geen releasedatum, maar is volgens Deep Silver nog in ontwikkeling.

Bron: DSOGaming
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord