Dead Island 2-bèta 30 dagen exclusief voor PS4-bezitters

Geplaatst: 2 december 2014 15:55
Aangepast: 15 mei 2018 18:59

Ontwikkelaar Deep Silver komt met een Dead Island 2-bèta, die 30 dagen exclusief voor PlayStation 4-bezitters te spelen is. Kennelijk strooit dus niet alleen de sint met mooie presentjes. Zodra de bèta eindigt op de PlayStation 4 zullen de pc en Xbox One-gamers aan de slag kunnen met de bèta. Wanneer de bèta van start gaat is nog niet bekend.

De eigenaars van de PlayStation 4 worden nog meer verwend. Deze krijgen exclusieve DLC-pakketten voor hun console. Je kunt meedoen aan de bèta als je de game Escape Dead Island bezit voor de pc, PlayStation 3 of Xbox 360. Dead Island 2 zal volgend jaar lente verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer