Dead Island 2
  • ONTWIKKELAAR Dambuster Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE Actie, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Dead Island 2-bèta 30 dagen exclusief voor PS4-bezitters

Ontwikkelaar Deep Silver komt met een Dead Island 2-bèta, die 30 dagen exclusief voor PlayStation 4-bezitters te spelen is. Kennelijk strooit dus niet alleen de sint met mooie presentjes. Zodra de bèta eindigt op de PlayStation 4 zullen de pc en Xbox One-gamers aan de slag kunnen met de bèta. Wanneer de bèta van start gaat is nog niet bekend.

De eigenaars van de PlayStation 4 worden nog meer verwend. Deze krijgen exclusieve DLC-pakketten voor hun console. Je kunt meedoen aan de bèta als je de game Escape Dead Island bezit voor de pc, PlayStation 3 of Xbox 360. Dead Island 2 zal volgend jaar lente verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?