Dead Cells
  • ONTWIKKELAAR Motion Twin
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 mei 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Nintendo Switch
  • GENRE Metroidvania, Roguelike
  • GAMELINER SCORE -

Dead Cells krijgt nieuwe DLC genaamd The Bad Seed

Dead Cells krijgt nieuwe DLC genaamd The Bad Seed. Dit is de eerste betaalde uitbreiding die The Game Awards actiegame winnaar ontvangt.

De uitbreiding speelt zich af in het begin van de game. Het brengt de speler nieuwe omgevingen, wapens en vijanden om tegen te vechten. Het is een alternatieve route om je ervaring wat meer pit te geven volgens ontwikkelaar Motion Twin. De twee nieuwe omgevingen zijn vooral geïnspireerd door groene gebieden. Zo begin je in een arboretum en ga je daarna verder in een moeras. Aan het einde van deze levels komt de speler in aanraking met een nieuwe boss. Deze nieuwe eindbaas zou ongeveer even moeilijk moeten zijn als The Concierge.

Dead Cells is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en mobiele apparaten. The Bad See DLC komt uit ergens in het eerste kwartaal van 2020.

BRON Motion Twin

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?