Dead Cells binnenkort tijdelijk gratis op de Nintendo Switch

Geplaatst: 19 januari 2021 13:15
Aangepast: 19 januari 2021 13:15

De roguelike metroidvania Dead Cells is binnenkort tijdelijk gratis te spelen op de Nintendo Switch. Dat heeft de Japanse gamegigant aangekondigd op Twitter.

Dead Cells kwam in 2018 uit op verschillende platformen. Begin vorig jaar kwam de eerste betaalde dlc van de game uit genaamd The Bad Seed en volgende week verschijnt de tweede dlc genaamd Fatal Falls. Nintendo geeft mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement volgende week de kans om de game tijdelijk gratis uit te proberen. Als gebruikers de game nu op proef downloaden kunnen zij van 26 januari tot 1 februari de game gratis spelen. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Dead Cells nu beschikbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc en smartphones.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord