De winnaar van de laatste Sackie Award bepaal jij

De afgelopen weken heeft de ontwikkelaar van LittleBigPlanet, Media Molecule, bepaald niet stil gezeten. Uit de in totaal anderhalf miljoen levels die gemaakt zijn door de community, hebben ze onder andere prijzen uitgereikt voor het beste verhaal in een level, de beste gameplay en het meest innovatieve level. Voor de laatste 'Sackadamy Award', die staat voor het beste level van het afgelopen jaar, hebben ze echter jouw hulp nodig.

De community is namelijk verantwoordelijk voor deze laatste keuze. Gelukkig hoef jij niet al die levels zelf door te spitten in je zoektocht naar de leukste creatie, want Media Molecule heeft zelf al tien levels gekozen die voor de award zijn genomineerd. Denk jij te weten wat het beste level was, dan kun je dat hier laten weten door je stem uit te brengen. Moge de beste winnen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?