De Wii weet jouw toekomst

Al altijd willen weten hoe je het loodje zult leggen? Of ben je hopeloos verliefd op iemand, maar weet je niet wat het beste moment is om het te zeggen? Wees gerust, vanaf morgen zal je trouwe witte console daar antwoorden op hebben.

Morgen wordt het nieuwe kanaal 'Today & Tomorrow' gelanceerd op de Wii. Zelfs je vrienden en familie kunnen meedoen! Maximaal zes mensen kunnen hun Mii met geboortedatum en horoscoop tegelijk registreren. Eenmaal aangemeld krijg je elke dag je toekomst voorspeld en dit in vijf categorieën: Liefde, werk, studies, communicatie en geld. Je toekomst wordt telkens 's avonds geüpdatet, dus zo kun je je voorbereiden op de volgende dag. Stel je nu eens voor dat je morgen de jackpot wint?

Maar daar blijft het niet bij. Het Today & Tomorrow kanaal zal je ook levensstijl tips geven, activiteiten die je leven verbeteren en zelfs suggesties over wat je zou kunnen eten die dag. Dit is allemaal gebaseerd op je horoscoop. Je kan jezelf ook vergelijken met je vrienden en familie. Op deze manier is het mogelijk om de overeenkomsten tussen jou en een ander te zien. Uiterst handig als je op een lange vakantie vertrekt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?