Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

De Wii: voor je het weet is ie weg

In een interview met Wired legt Reggie Fils-Aime uit dat een Wii console gemiddeld een uur in de schappen van een winkel ligt voor deze verkocht wordt. Hij wil hiermee aangeven dat de Wii nog steeds moeilijk verkrijgbaar is in de Verenigde Staten. En dat doet hem pijn: We are passionately upset about the lack of product relative to demand.

De verdeling van consoles wordt volgens Reggie in Japan bepaald en hij heeft de heren daar al meerdere keren ervan op de hoogte gebracht van de gemiste kansen in het productieproces.

Reggie besluit het interview te vermelden dat de Wii console wel voldoende aanwezig is in de Japanse en Europese winkels. Iets waar ik het persoonlijk niet mee eens ben.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?