De werelden van New Super Mario Bros. WII

In de meeste Mario games zien we verschillende werelden langskomen. Zo ook bij New Super Mario Bros. voor de WII, die op 20 november zal verschijnen. Nintendo heeft bevestigd dat de volgende acht werelden en thema's in de game zullen zitten:

- Algemeen
- Woestijn
- IJs
- Zee
- Bos
- Bergen
- Wolken
- Vulkaan

Ondanks dat Nintendo bekend heeft gemaakt dat er acht werelden in de game zullen zitten, zijn er toch afbeeldingen op internet opgedoken van een negende wereld. Het gaat hier om een soort regenboogwereld in de vorm van een ster. Of deze wereld ook echt in de game zal zitten zullen we volgende week bij de release te weten komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?