Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

De vierde developer diary van Far Cry 2

Vandaag is alweer de vierde developer diary van Far Cry 2 verschenen. In deze diaries kun je meer te weten komen over de game, en de mensen achter het hele gebeuren.

Mocht je de vorige drie diaries niet gezien hebben, dan staan ze hieronder allemaal op een rij, inclusief deeltje vier dus. Far Cry 2 komt op 24 oktober uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Deel 1

Deel 2

Deel 3/b]

[b]Deel 4

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?