Teenage Mutant Ninja Turtles

  • Ontwikkelaar Magic Pockets
  • Eerste releasedatum 8 augustus 2014
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, Mobile
  • Gameliner score -

De Turtles komen terug

Ubisoft werkt op dit moment aan een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles game die in september 2009 uit moet gaan komen. Naast de reguliere verhaallijn, krijgt de game ook een online versus mode voor vier spelers. En laat daar Ubisoft meteen dan ook hoge ogen bij willen gooien.

De game wordt een mix tussen 2D en 3D gameplay vol met interactieve omgevingen war je meerdere stages en personages kunt vrijspelen.

In de versus mode kunnen we in toernooiverband spelen en battelen met elkaar. Ubisoft durft zelfs te beweren dat de online opties beter zijn dan die van Super Smash Bros. Brawl. Dit maakt mij dan ook meteen een stuk nieuwsgieriger naar het eindresultaat!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?