De tien beste game ontwikkelaars op een rij

De site Gametrailers heeft in zijn serie 'GT Countdown' een nieuwe aflevering neergezet, waarin de tien beste game ontwikkelaars worden besproken. Welke mensen weten ons op het puntje van de stoel te brengen als we hun games spelen? Je kunt alle toppers zien in de volgende video. Ben je het eens met deze top tien, of zou je zelf een heel andere lijst gemaakt hebben?

01. Shigeru Miyamoto
02. Will Wright
03. John Carmack
04. Hideo Kojima
05. Shinji Mikami
06. Warren Spector
07. Gunpei Yokoi
08. Hironobu Sakaguchi
09. Keiji Inafune
10. Peter Molyneux

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?