De Sims viert zijn 20ste verjaardag met hot tubs

Geplaatst:

De Sims franchise bestaat twintig jaar en dat moet gevierd worden. Maxis besloot dat te doen door elke Sims-speler een hot tub te geven.

En het is niet zomaar een hot tub. Het is dé hot tub. Je weet wel, de allereerste Sims hot tub die je altijd als eerste in jouw huis plaatste. Vanaf vandaag kunnen alle simmers, op elk platform, weer gebruik maken van dit historische item. Dan weet je dus alvast wat je kunt gaan doen als je straks thuis komt. Daar komt ook nog bij dat de Sims 4 deze maand gratis te downloaden is voor gebruikers van Playstation Plus. Mocht je de game dus nog niet hebben, maar wil je toch heel graag die goede oude tijd herbeleven, dan is dit je kans. EA heeft een infografic vrijgegeven met de meest hilarische statistieken van de Sims, die is zeker even het bekijken waard. Doe maar niet alsof je niet benieuwd bent hoeveel Sims er in de afgelopen 20 jaar hebben gewoohoo'd. Precies.

De gratis hot tub zit inbegrepen in een kleine update die vandaag wordt uitgevoerd.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord