De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims viert 21e verjaardag met gratis content

Het is 21 jaar geleden dat de Sims voor het eerst werd uitgebracht. Electronic Arts viert dat door gratis content toe te voegen aan de Sims 4.

In 1991 raakte Will Wright zijn huis kwijt door een vuurstorm. Hierdoor kwam hij, als game designer voor de gamestudio Maxis, met het idee om een game te ontwikkelen waarin spelers hun eigen leven kunnen opbouwen en hun eigen huis kunnen bouwen. Zo werd De Sims geboren, een simulatiegame die het alledaagse leven nabootst. 21 jaar later is De Sims uitgegroeid tot een grote franchise, waarvan De Sims 4 uitkwam in 2014 en nog steeds nieuwe uitbreidingspakketten, accessoirespakketten en updates ontvangt, zoals laatst de update waardoor er een nieuwe bouwoptie naar de Sims 4 kwam. Om de 21e verjaardag van De Sims te vieren heeft Electronic Arts 21 nieuwe items toegevoegd aan de Sims 4, gecreëerd door Sims-spelers die custom content maken voor De Sims 4. Zo heeft HeyHarrie meubels gemaakt als onderdeel van een grotere keukenset, heeft icemun eten gemaakt, AHarris00Britney heeft kleding ontworpen en weerspiegelt Luumia het realistische leven via kraaienpootjes bij de ogen.

De gratis Sims 4-update is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eind januari werd De Sims 4 Paranormaal accessoirespakket uitgebracht.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?