De Sims viert 21e verjaardag met gratis content

Geplaatst: 27 februari 2021 15:20
Aangepast: 27 februari 2021 15:24

Het is 21 jaar geleden dat de Sims voor het eerst werd uitgebracht. Electronic Arts viert dat door gratis content toe te voegen aan de Sims 4.

In 1991 raakte Will Wright zijn huis kwijt door een vuurstorm. Hierdoor kwam hij, als game designer voor de gamestudio Maxis, met het idee om een game te ontwikkelen waarin spelers hun eigen leven kunnen opbouwen en hun eigen huis kunnen bouwen. Zo werd De Sims geboren, een simulatiegame die het alledaagse leven nabootst. 21 jaar later is De Sims uitgegroeid tot een grote franchise, waarvan De Sims 4 uitkwam in 2014 en nog steeds nieuwe uitbreidingspakketten, accessoirespakketten en updates ontvangt, zoals laatst de update waardoor er een nieuwe bouwoptie naar de Sims 4 kwam. Om de 21e verjaardag van De Sims te vieren heeft Electronic Arts 21 nieuwe items toegevoegd aan de Sims 4, gecreëerd door Sims-spelers die custom content maken voor De Sims 4. Zo heeft HeyHarrie meubels gemaakt als onderdeel van een grotere keukenset, heeft icemun eten gemaakt, AHarris00Britney heeft kleding ontworpen en weerspiegelt Luumia het realistische leven via kraaienpootjes bij de ogen.

De gratis Sims 4-update is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eind januari werd De Sims 4 Paranormaal accessoirespakket uitgebracht.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord