De Sims nog steeds aan top

De Sims 3 verovert de Nederlandse verkooplijsten al vijf weken lang. Sinds de release van de game is De Sims 3 niet meer van de top te slaan en ook deze week staat de game weer op de eerste plek.

Natuurlijk is De Sims 3 niet de enigste game die het goed doet. Zo komt Pro Cycling Manager 2009 binnen op de achtste plek en Overlord 2 komt op de tiende plek binnen. Of The Sims nog lang aan top blijft staat is nog maar de vraag.

De Sims 3 (PC)
Wii Fit (Wii)
Mario Kart Wii (Wii)
Pokémon Platinum (DS)
Anno 1404 (PC)
Prototype (PS3)
Prototype (Xbox 360)
Pro Cycling Manager 2009 (PC)
Guitar Hero: World Tour (Wii)
Overlord 2 (Xbox 360)

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?