De Sims gaan op wereldreis in eerste uitbreidingspakket

Geplaatst: 3 augustus 2009 19:26
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat er wordt gewerkt aan het eerste uitbreidingspakket voor De Sims 3. De add-on krijgt de naam 'Wereldavonturen', en moet vanaf 19 november dit jaar overal te koop zijn.

Met dit pakket kun je jouw Sims nieuwe levensdoelen na laten streven, door met ze op ontdekkingstocht te gaan naar bijvoorbeeld China, Frankrijk en Egypte. Leer bijvoorbeeld de technieken van het Oosterse vechten in Shang Simla, maak kennis met de rijke cultuur tijdens een bezoek aan de Champs Les Sims, of ontdek eeuwenoude graftombes in Al Simhara te Egypte. Er zijn voor elke Sim dus genoeg nieuwe avonturen te beleven.

We zijn dolblij met het grote wereldwijde succes van De Sims 3 gedurende de laatste paar maanden. We kijken er dan ook heel erg naar uit om de speelervaringen uit te breiden met één van de grootste uitbreidingspakketten voor De Sims ooit. Spelers kunnen samen met hun Sims op avontuur gaan en oorden die ver van Sunset Valley en Riverview vandaan liggen verkennen en nieuwe levensdoelen nastreven, op locaties verspreid over de hele wereld. De bestemmingen zijn gebaseerd op echte locaties. Spelers kunnen zich helemaal uitleven met de nieuwe eindeloze gameplay en nieuwe steden in China, Frankrijk en Egypte verkennen. Hier kunnen ze nieuwe verhalen delen.

Begin 2010 zal de game ook via EA Mobile beschikbaar komen voor speciale telefoons, de iPhone en de iPod Touch. De komende maanden worden de speciale spelelementen die deze versies bevatten aangekondigd.

Lees meer