De Sims gaan op wereldreis in eerste uitbreidingspakket

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat er wordt gewerkt aan het eerste uitbreidingspakket voor De Sims 3. De add-on krijgt de naam 'Wereldavonturen', en moet vanaf 19 november dit jaar overal te koop zijn.

Met dit pakket kun je jouw Sims nieuwe levensdoelen na laten streven, door met ze op ontdekkingstocht te gaan naar bijvoorbeeld China, Frankrijk en Egypte. Leer bijvoorbeeld de technieken van het Oosterse vechten in Shang Simla, maak kennis met de rijke cultuur tijdens een bezoek aan de Champs Les Sims, of ontdek eeuwenoude graftombes in Al Simhara te Egypte. Er zijn voor elke Sim dus genoeg nieuwe avonturen te beleven.

We zijn dolblij met het grote wereldwijde succes van De Sims 3 gedurende de laatste paar maanden. We kijken er dan ook heel erg naar uit om de speelervaringen uit te breiden met één van de grootste uitbreidingspakketten voor De Sims ooit. Spelers kunnen samen met hun Sims op avontuur gaan en oorden die ver van Sunset Valley en Riverview vandaan liggen verkennen en nieuwe levensdoelen nastreven, op locaties verspreid over de hele wereld. De bestemmingen zijn gebaseerd op echte locaties. Spelers kunnen zich helemaal uitleven met de nieuwe eindeloze gameplay en nieuwe steden in China, Frankrijk en Egypte verkennen. Hier kunnen ze nieuwe verhalen delen.

Begin 2010 zal de game ook via EA Mobile beschikbaar komen voor speciale telefoons, de iPhone en de iPod Touch. De komende maanden worden de speciale spelelementen die deze versies bevatten aangekondigd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?