De Sims Eilandverhalen aangespoeld in Europa

Geplaatst: 6 februari 2008 19:44
Aangepast: 10 mei 2018 15:03

Electronic Arts maakte vandaag bekend dat De Sims Eilandverhalen voor de pc in Europa in de winkels ligt. In De Sims Eilandverhalen ga je het avontuur aan op een onbekend eiland. Dit is voor het eerst dat je met een Sims-game op de pc de stad verlaat en de onbekende natuur betreedt.

Net als De Sims 2 op een Onbewoond Eiland, dat vorig jaar voor consoles en handhelds verscheen, kenmerkt De Sims Eilandverhalen zich door het makkelijk speelbare speltype Verhaal, waarmee je een Sim laat overleven op een tropisch eiland en een nieuw bestaan laat opbouwen. Je begint De Sims Eilandverhalen met Jessica, aangespoeld op het eiland met niet meer dan een hutkoffertje en een bijl. Ze moet hiermee, en alles wat ze op het eiland kan vinden, zien te overleven.

We zijn erg enthousiast over het feit dat we met De Sims Eilandverhalen spelers kunnen laten genieten van paradijselijke, tropische omgevingen. Of je nu door het weelderige, groene oerwoud aan het struinen bent of een duik neemt in de oceaan op zoek naar je volgende maaltje, De Sims Eilandverhalen is de perfecte manier om het leven op een eiland van achter je laptop te beleven, aldus Rod Humble, hoofd van de The Sims Studio. De Sims Eilandverhalen, een unieke pc-versie van de game, kenmerkt zich ook door de traditionele De Sims-gameplay met een open einde. Je kunt het tropische leven dat je voor je Sim hebt gecreëerd dus permanent voortzetten!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims: Eiland Verhalen

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

21 juni 2007

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-