De Sims 4 kleurt groen met de nieuwste kit!

Geplaatst:
Aangepast: 2 november 2021 20:01

De Sims 4 kleurt groen! Op de Twitterpagina van de game werd door Electronic Arts een nieuwe kit aangekondigd, namelijk De Sims 4 Prachtige Planten Kit.

Hoewel het nieuws eerder deze week al gelekt was, is het nu officieel. De Sims 4 krijgt een kit die volledig draait om planten. Spelers krijgen de kans het buitenleven naar binnen te brengen met verschillende kleurrijke planten. Daarnaast kunnen normale huishoudelijke objecten omgetoverd worden tot levende decoraties. Deze kit is de vierde in korte tijd. Een tijdje terug werd De Sims 4 Industriële Loft Kit uitgebracht en nog niet zo lang geleden werden ook De Sims 4 Fashion Street en Incheon Style Kits onthuld. Dit was in lijn met de plannen voor De Sims 4 het komende seizoen. Als we die plannen moeten geloven is dit de laatste uitbreiding die we dit jaar voor De Sims 4 kunnen verwachten. Naast deze aankondiging was er ook een gratis update voor de game. Deze update heeft voor iedereen scenario's aan De Sims 4 toegevoegd. Hiermee kun je proberen om van nul simoleons naar een miljoen simoleons te komen. Of je kan proberen weer liefde te vinden na een stukgelopen relatie. De komende tijd zullen er nog meer scenario's worden toegevoegd aan de game.

De Sims 4 Prachtige Planten Kit komt uit op 9 november voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord