De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 4 kleurt groen met de nieuwste kit!

De Sims 4 kleurt groen! Op de Twitterpagina van de game werd door Electronic Arts een nieuwe kit aangekondigd, namelijk De Sims 4 Prachtige Planten Kit.

Hoewel het nieuws eerder deze week al gelekt was, is het nu officieel. De Sims 4 krijgt een kit die volledig draait om planten. Spelers krijgen de kans het buitenleven naar binnen te brengen met verschillende kleurrijke planten. Daarnaast kunnen normale huishoudelijke objecten omgetoverd worden tot levende decoraties. Deze kit is de vierde in korte tijd. Een tijdje terug werd De Sims 4 Industriële Loft Kit uitgebracht en nog niet zo lang geleden werden ook De Sims 4 Fashion Street en Incheon Style Kits onthuld. Dit was in lijn met de plannen voor De Sims 4 het komende seizoen. Als we die plannen moeten geloven is dit de laatste uitbreiding die we dit jaar voor De Sims 4 kunnen verwachten. Naast deze aankondiging was er ook een gratis update voor de game. Deze update heeft voor iedereen scenario's aan De Sims 4 toegevoegd. Hiermee kun je proberen om van nul simoleons naar een miljoen simoleons te komen. Of je kan proberen weer liefde te vinden na een stukgelopen relatie. De komende tijd zullen er nog meer scenario's worden toegevoegd aan de game.

De Sims 4 Prachtige Planten Kit komt uit op 9 november voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?