De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 4 Industriële Loft Kit onthuld

Electronic Arts heeft een nieuwe kit aangekondigd voor De Sims 4. Dat deed EA via Twitter met een kort filmpje waarin een paar van de nieuwe items te zien zijn.

Nadat begin dit jaar de eerste drie Kits voor De Sims 4 uitkwamen, komt het team van De Sims voor de derde keer met een klein pakket. Waar de vorige keer voor een Marokkaanse stijl werd gekozen in De Sims 4 Courtyard Oasis Kit, haalt de nieuwe kit inspiratie uit New York. De Sims 4 Industriële Loft Kit haalt inspiratie uit de omgebouwde loodsen van Brooklyn. De vijfde kit is net als zijn voorganger gefocust op het bouwen en inrichten van huizen. Met metalen ventilatiekanalen, houten en stalen frames en nieuwe lampen kunnen spelers hun woonruimtes een hele nieuwe look geven. Eerder deze maand werd aangekondigd dat ook de NPC's in De Sims 4 een make-over krijgen.

De Sims 4 Industriële Loft Kit is vanaf 26 augustus beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S en Xbox One. Net als de andere kits zal deze vijf euro kosten.

BRON Electronic Arts

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?