De Sims 4 Industriële Loft Kit onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 24 augustus 2021 20:55

Electronic Arts heeft een nieuwe kit aangekondigd voor De Sims 4. Dat deed EA via Twitter met een kort filmpje waarin een paar van de nieuwe items te zien zijn.

Nadat begin dit jaar de eerste drie Kits voor De Sims 4 uitkwamen, komt het team van De Sims voor de derde keer met een klein pakket. Waar de vorige keer voor een Marokkaanse stijl werd gekozen in De Sims 4 Courtyard Oasis Kit, haalt de nieuwe kit inspiratie uit New York. De Sims 4 Industriële Loft Kit haalt inspiratie uit de omgebouwde loodsen van Brooklyn. De vijfde kit is net als zijn voorganger gefocust op het bouwen en inrichten van huizen. Met metalen ventilatiekanalen, houten en stalen frames en nieuwe lampen kunnen spelers hun woonruimtes een hele nieuwe look geven. Eerder deze maand werd aangekondigd dat ook de NPC's in De Sims 4 een make-over krijgen.

De Sims 4 Industriële Loft Kit is vanaf 26 augustus beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S en Xbox One. Net als de andere kits zal deze vijf euro kosten.

Bron: Electronic Arts
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord