De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 4 Courtyard Oasis Kit onthuld

Er komt nieuwe content naar de Sims 4. Een nieuwe kit, de Courtyard Oasis Kit, is namelijk zojuist bekendgemaakt.

Geen gratis stapelbedden in de Sims 4 of gratis andere content omdat De Sims 4 weer een verjaardag viert, maar een nieuwe kit die vandaag is onthuld door Electronic Arts. Het gaat om De Sims 4 Courtyard Oasis Kit: een klein pakket met cosmetische items om Marokko naar je game te brengen. Een korte teaser laat zien dat er waarschijnlijk onder andere nieuwe meubels, behang/verf, tegels voor op de grond en de muur, planten, een fontein en kleren in de Courtyard Oasis Kit zitten. Verdere details zijn momenteel niet bekend, waardoor het nog onduidelijk is of de kit ook extra gameplay mogelijk maakt. De diversiteit die de Courtyard Oasis Kit biedt in De Sims 4 zit helaas, zoals de andere beschikbare drie kits, achter een paywall van ongeveer vijf euro.

De Sims 4 Courtyard Oasis Kit is vanaf 18 mei beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Begin maart werden de Sims 4 Kits voor het eerst onthuld.

BRON Electronic Arts

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?