De Sims 3

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 4 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

De Sims 3 waarschijnlijk vertraagd

Het nieuwe deel in de succesvolle Sims serie, deeltje drie alweer, zou oorspronkelijk verschijnen op 20 februari dit jaar. Tenminste, dat was de bedoeling. Er is nu namelijk wat onduidelijkheid over de datum waarop het spel uitkomt, aangezien de releasedatum op de officiële website ineens werd veranderd naar TBA. Daarnaast hebben veel andere websites ook opeens een andere releasedatum en doen ze daar enigszins vaag over door de datum op 'eerste helft van 2009' te zetten.

Electronic Arts heeft nu gereageerd op deze onduidelijkheden. Volgens EA wordt er nog bekeken wanneer ze de game uit gaan brengen. Daarnaast zeiden ze dat de game er al geweldig uit ziet, en dat ze binnenkort met meer informatie komen.

Het is dus allemaal een beetje onzeker rond de nieuwe Sims, maar hopelijk krijgen we inderdaad snel informatie over waar wij als gamers aan toe zijn. Hopelijk wordt de game niet veel verder naar achteren geschoven, maar aangezien de game al bijna af is lijkt dat onwaarschijnlijk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?