De Sims 3 krijgt nieuwe online opties

Electronic Arts heeft vandaag een aantal nieuwe details vrijgegeven omtrent het online gedeelde van de Sims 3. Als je de game koopt, krijg je een aantal gratis SimPoints die kunt besteden in de shop. Hiermee kun je nieuwe kleding kopen voor je sims, maar ook andere voorwerpen waarmee je bijvoorbeeld je huis kunt inrichten. De SimPoints kun je later ook gewoon kopen, in bundels van 500, 1000 en 2000 punten.

Tegelijk met het derde deel in de franchise wordt de Game Launcher geïntroduceerd. Hiermee kun je informatie over de game opvragen, controleren op updates, foto's en video's bekijken, enzovoorts.

De website van De Sims 3 wordt op 5 juni omgetoverd van een marketing site naar een echte site. Je kunt vanaf dan ook een tweede stad (Riverview) downloaden en gebruiken in het spel zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?