De sappigste nieuwste gameroddels van EGM

Er zijn wat nieuwe roddels boven water gekomen die zullen verschijnen in de nieuwe EGM. Of ze waar zijn, zal in de toekomst blijken.

Dead Rising 2 zou in ontwikkeling zijn, alleen wordt ditmaal niet ontwikkeld door Capcom, maar door een ontwikkelaar in Los Angeles. De game zal ook op meerdere consoles verschijnen.

Daarnaast zal waarschijnlijk de PSP titel God of War: Chains of Olympus ook gepoord worden naar de PS2. Zo gek is dit niet, aangezien het niet de eerste populaire titel is van de PSP waarmee ze dat zouden doen. Als we het dan toch over het poorten van games hebben, Everyday Shooter voor de PS3 zal ook op de PSP verschijnen.

Nog meer geruchten die rond gaan zijn dat er blijkbaar een soort Wii controller komt voor de PS2, en dat we binnenkort het één en ander te horen en te zien zullen krijgen over het vervolg op ICO, de briljante klassieker op de PS2 van de makers van Shadow of the Colossus.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?