De Rabbids gaan terug in de tijd

In Rayman Origins mag dan geen Rabbid te zien zijn. Toch blijven de Rabbids opduiken. Ubisoft heeft namelijk naast Rayman Origins ook een nieuwe Rabbids game aangekondigd en dit keer zullen de Rabbids terug keren in de tijd. De Rabbids zullen zelfs de geschiedenis herschrijven in Raving Rabbids: Travel in Time.

De gene zonder Wii zullen echter pech hebben, want ook dit deel zal exclusief voor de Wii uitkomen. De trailer daarentegen is natuurlijk wel gewoon door iedereen te bewonderen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?