De puck van NHL raakt dit jaar niet de PC en PS2

Geplaatst: 18 maart 2009 20:50
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er gaan geruchten dat de NHL game van EA van dit jaar, NHL 10, niet op de PC en PlayStation 2 zal verschijnen. De hoofdreden is de economische crisis, die dus ook de gamemarkt zou raken als dit gerucht inderdaad waar is.

Het nieuws komt van een gebruiker op het Hockey Downloads Forum, met de naam 'Drezz'. Hij beweert in contact te zijn geweest met Ryan Nicholas van EA, en schrijft daarover het volgende:

I regret to inform all of you that I was notified on Monday that NHL10 will NOT be produced for the PC/PS2.
***
As of now, the division in charge of putting out hockey games for those platforms have been reassigned to work on the console versions (Xbox 360 and PS3). Due to economic concerns, the separate PC version wasn't worth putting manpower into - I don't blame them, since the revenue from PC sales wasn't high enough to create a significant profit for the company.

EA heeft nog niet op dit bericht gereageerd. Laten we hopen dat het allemaal bij een gerucht zal blijven, en dat EA binnenkort de melding doet dat de PlayStation 2- en PC gamers aan het eind van dit jaar gewoon weer kunnen genieten van een nieuwe NHL game.

Lees meer