De populairste PSN-game van februari is...

Sony heeft bekendgemaakt welke PlayStation Network-games het populairst waren in februari. Helemaal aan top vinden we de game Flower van ThatGameCompany.

Flower was in februari erg populair en was de meest gedownloade game. Ook Street Fighter II en Noby Noby Noby waren erg geliefd. Hieronder zie je de gehele lijst.

1. Flower
2. Noby Noby Boy
3. Super Street Fighter II Turbo HD Remix
4. 3 on 3 NHL Arcade
5. Savage Moon
6. Mortal Kombat II
7. Bejeweled 2
8. Burnout Paradise
9. Linger in Shadows
10. Magic Ball

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?