Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

De politie op je hielen in Need for Speed: Undercover

De politie zit je op de hielen in een nieuwe trailer van Need for Speed: Undercover. We zien het district Palm Harbor in Tri-City, waar je wordt gebeld door iemand die wel een klusje voor je te doen hebt.

Waar het op neer komt is dat je een wagen naar een bepaalde plek moet brengen, en dat gaat niet zonder de nodige actie onderweg. De politie weet op één of andere manier namelijk van de levering en zal er alles aan doen om je de weg te blokkeren. Bekijk de toffe actie verder zelf maar in de trailer, en geniet!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?