De PlayStation 3 viert twee jarig bestaan

Misschien heb je er al over gelezen of heb je het gehoord: de PlayStation 3 is nu 2 jaar uit. Een groot feest dus! Nu wil Sony ons trakteren en hebben ze LittleBigChallenges opgezet. Hiermee kun je een unieke LittleBigPlanet Prize Crown winnen.

Voor vele LBP fans (in de VS) zal dit een leuk uitdaging zijn om hun design kunsten te showen. Dit zullen zij moeten doen in de LittleBigChallenge: Happy Birthday PS3! De uitdaging is als volgt: je zult je eigen LittleBigPlanet level moeten maken, maar wel in feest sfeer om de de verjaardag van de PlayStation 3 te vieren. Voor meer info kun je hier terecht.

Zodra jij je level af hebt, zal deze door de LBP Community worden beoordeeld. Community members kunnen door middel van een hartje aangeven welk design ze het mooist vinden. De top 5 designs met de meeste score zullen in de prijzen vallen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?