De PlayStation 3 is nu al klaar voor 3D

Sony heeft laten weten dat de PlayStation 3 helemaal klaar is voor de toekomst, in het bijzonder voor 3D. De senior director van PlayStation Europe, Mick Hocking, liet in een interview weten dat je in de toekomst niets extra's hoeft te bètalen als je nu een PlayStation 3 koopt.

If you are going to choose a console then it's future-proofed in terms of 3D. he message we are trying to get out there is that if you have a PlayStation 3 you don't have to do anything it connects and downloads the firmware upgrade and it's 3D ready.

Volgens Hocking kun je de overgang naar 3D op dezelfde manier zien als de overgang naar HD. Ook toen was het niet nodig om zelf wat extra te doen. De nieuwe firmware-update was genoeg om de nieuwe technologie te implementeren in je console.

Allemaal leuk en aardig dat het zo automatisch gaat, maar toch mist Sony het allerbelangrijkste. Een 3D-televisie met eventuele 3D-brilletjes kun je toch niet zo gemakkelijk en kosteloos downloaden. Of wel?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?