Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Madagascar: Escape 2 Africa

  • Ontwikkelaar Activision Blizzard
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 2
  • Gameliner score -

De Pinguins staan vandaag centraal in een trailer

Met de komst van de opvolger Madagascar in de bioscoop mag een nieuwe game natuurlijk niet ontbreken. Madagascar: Escape 2 Africa verschijnt op 28 november voor de Nintendo DS, Nintendo Wii, pc, PlayStation 2, PlayStation 3 en Xbox 360.

Bekijk onderstaande trailer van deze knotsgekke nieuwe game.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?