Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

De pauze-knop bestaat niet bij Dead Space

Een jaartje geleden kondigde EA een nieuwe Survival-Horror game aan, genaamd Dead Space. De game zal gaan lijken op films als Event Horizon. Volgens EA moet dit de meest benauwende Sci-Fi horror game zijn die er bestaat!

EA bouwt de spanning nog iets meer op door misschien de pauze functie uit de game te halen. Bij games als Resident Evil of Silent Hill kan je dit doen als je even op adem wilt komen en jezelf even kunt healen. Bij Dead Space is dit niet het geval. Je zal je Health Bar realtime moeten vullen. Dus het is vluchten voor de vijand of sterven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?