De officiële lijst van wapens in Modern Warfare 2

Morgen is het dan zover. Morgen verschijnt Call of Duty: Modern Warfare 2. De laatste informatie begint nu echt binnen te druppelen. Eerder meldde Simon al de onofficiële lijst van wapens die werden gespot bij de vele trailers. Nu is de officiële lijst beschikbaar. Zijn we er allemaal klaar voor?

Zonder wapens kan je natuurlijk niet schieten. Gelukkig heeft Modern Warfare 2 voor iedereen wat wils. Check de complete lijst van wapens hieronder.

Assault Rifles
M4A1
FAMAS
SCAR-H
TAR-21
FAL
M16A4
ACR
F2000
AK-47

Sub Machine Guns
MP5K
UMP45
Vector
P90
Mini-Uzi

Light Machine Guns
L86 LSW
RPD
MG4
AUG HBAR
M240

Sniper Rifles
Intervention
Barrett .50 Cal
WA2000
M21 EBR

Machine Pistols
PP2000
G18
M93 Raffica
TMP

Shotguns
SPAS-12
AA-12
Striker
Ranger
M1014
Model 1887

Handguns
USP .45
A4 Magnum
M9
Desert Eagle

Launchers
AT4-HS
Thumper x 2
Stinger
Javelin
RPG-7 x 2

Other
Riot Shield

Equipment
Frag
Semtex
Throwing Knife
Tactical Insertion
Blast Shield
Claymore
C4

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?