De nog slimmere PS2 Slim & Lite

Hij is er bijna, het dunnere en kleinere broertje van de PlayStation 2 Slim & Lite, de SCPH-70000 CB. Niet alleen zal deze versie minder ruimte innemen, hij komt ook met een ingebouwde ethernet-aansluiting.

De afmetingen van deze PS2 zijn: 230 x 28 x 152 mm. Verder heeft het apparaat ook een ingebouwde adapter zodat hij, op de snoeren na, helemaal niet meer zal opvallen bij de televisie. De nieuwe PS2 zal nog voor de kerst in de winkel liggen voor ongeveer 150 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?