De Nintendo Switch deed het goed in oktober

Geplaatst:
Aangepast: 13 november 2020 09:12

De Nintendo Switch heeft de beste oktober gehad in jaren, maar de console verkoopt al het hele jaar enorm goed. In Amerika is de Switch al drieëntwintig maanden op een rij de best verkochte console.

Het is al bijna vier jaar geleden dat de Nintendo Switch is uitgekomen en de console is nog steeds een enorme hit. In oktober verkocht Nintendo maar liefst 735.000 exemplaren van de Switch. Dit is niet alleen de beste oktober ooit geweest voor Nintendo, het is ook de op één na beste oktober van alle consoles in de geschiedenis. De enige die hier nog bovenuit kwam, was de Wii in oktober 2008, die toen 807.000 keer gekocht werd. In een persbericht laat Nintendo daarnaast weten dat de Switch de best verkopende console is in Amerika. En dat al voor drieëntwintig maanden op een rij. De hybride console houdt zijn populariteit goed in stand, zelfs met de PS5 en de Xbox Series X in zicht. 'Gezien de bemoedigende groei in verkopen zoals dit in de vierde oktober van de Nintendo Switch, bewijst ons dat de console nog veel jaren en geweldige games te gaan heeft', zegt Doug Bowser, de CEO van Nintendo of America.

onbekend

De Nintendo Switch kwam uit op 3 maart 2017.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord