Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

De nieuwe Motorstorm in vier gameplay video's

Er zijn vier nieuwe gameplay video's opgedoken van Motorstorm: Pacific Rift. In de video's kunnen we genieten van onder andere een multiplayer race en een track rond de Cascade Falls. Veel meer valt er niet te zeggen, ram gewoon op de play knoppen en geniet van het spektakel!

Motorstorm: Pacific Rift is de opvolger van het succesvolle eerste deel uit de Motorstorm serie. Net als in dit eerste deel krijg je verschillende off-road parcours voorgeschoteld. In tegenstelling tot het vorige deel race je nu op een tropisch eiland, waar je ook veel meer kunt verwachten van de levendige omgeving. Het spel staat gepland op 28 november 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?