De nieuwe avatar-kleren zijn gearriveerd

Toen The New Xbox Expierence uitkwam, beloofde Microsoft dat er snel nieuwe kleren zouden komen voor hun cartoony avatars. Deze zijn nu gearriveerd.

We hadden al winterkleding gekregen van Microsoft om de koude dagen door te komen. Nu krijgen we zakelijke kleding om goed over te komen bij de feestjes die we gaan hebben. Voor de mannen is er een mooi pak met bijpassende hoed. Voor de vrouwen is er een lange rode jurk met hoge hakken en een rode zonnebril.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?