De nieuwe 3DS maakt gebruik van PICA200

De nieuwe handheld van Nintendo, de 3DS, gaat gebruik maken van de PICA200 chip van het bedrijf DMP. Volgens DMP is het een chip die veel gebruikt wordt in onder andere mobiele telefoons en game consoles.

De chip is vooral handig, omdat je er graphics van hoge kwaliteit mee op het scherm kunt toveren zonder dat daar enorm veel stroom voor nodig is. Ideaal dus voor een handheld als de 3DS, waar je toch wel meer dan een paar uurtjes achter elkaar van wilt genieten.

Om te demonstreren wat er allemaal mogelijk is met de PICA200 chip, kun je hieronder de tech demo bekijken. Als dit soort dingen op de 3DS gaan komen, dan ziet de toekomst er goed uit voor het apparaatje, toch?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?