De Mythic Maps in beeld en geluid

De afgelopen jaren hebben we al meerdere malen kunnen genieten van nieuwe map packs voor Halo 3. Zo zijn het Legendary Map Pack en het Heroic Map Pack inmiddels al een tijdje beschikbaar.

Morgen komen er nog drie nieuwe multiplayer maps, want dan lanceert Microsoft het Mythic Map Pack. Om alvast een beetje in de goede sfeer te komen, is er een nieuwe trailer van deze maps verschenen. Kun je na het zien van deze video ook niet meer wachten om helemaal los te gaan op Assembly, Orbital en Sandbox? Nog één nachtje slapen, en dat is het zover!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?