Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

De muis viert zijn verjaardag

Nog een paar nachtjes slapen, en dan kunnen de meeste van ons (als je stout bent geweest niet) cadeau's verwachten van de lieve Sint. Maar voordat we Sinterklaas met zijn verjaardag gaan feliciteren, is het nu eerst de beurt aan iemand anders om een verjaardagsfeestje te organiseren.

Want vandaag is de muis veertig jaar geworden. Jawel, de muis die je nu in je handen hebt en die je altijd gebruikt om naar Gameliner te komen, heeft vandaag de taak om veertig kaarsjes uit te blazen. Veertig maal een hoera dus voor de muis!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?