Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

De meest gespeelde Xbox Live titels

Microsoft heeft weer een lijstje vrijgegeven met de meest gespeelde Xbox 360 titels. Call of Duty: World At War staat in dit lijstje op de tweede plaats, terwijl Halo 3 nog steeds de eerste plaats domineert.

Call of Duty 4 en Gears of War 2 staan onder de nieuwe Call of Duty. Dit op zich vreemd, omdat veel mensen de sprong terug in de tijd niet leuk vonden. Het is ook grappig om te zien dat Call of Duty 4, een game die inmiddels een jaar oud is, nog steeds in de lijst staat van meest gespeelde games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?