Check al onze gamescom content hier!

De LittleBigPlanet: Game of the Year Edition staat op de stoep

Sony heeft vandaag aangekondigd dat de LittleBigPlanet: Game of the Year Edition op 16 april uit zal komen op de PS3. In deze zeer complete uitvoering van LittleBigPlanet zit het leeuwendeel van al de DLC die voor deze game is uitgekomen. Dat beloofd weer vele nieuwe textures, objecten en sackboys om weer vele nieuwe en uitdagende levels en natuurlijk sackboys te ontwerpen.

LittleBigPlanet is een game waarin je je sackboy door levels heen moet loodsen, waarin vele natuurlijk aandoende effecten en texturen het geheel goed tot leven brengen. Je kunt ook zelf levels maken en online plaatsen, alwaar anderen jouw levels kunnen downloaden en uitproberen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?