Duke Nukem Forever

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 10 juni 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

De langverwachte game krijgt een trailer!

Bij het kerstfeestje van 3dRealms, de ontwikkelaar van de Duke Nukem reeks en het erg langverwachte Duke Nukem Forever, werd het personeel verrast met een teaser trailer van de nieuwe Duke Nukem. Deze game is al meer dan tien jaar in ontwikkeling en veel mensen geloven niet meer of hij wel uitkomt.

"Tomorrow, Wednesday the 19th, around noon CST, we will release the first teaser trailer from Duke Nukem Forever. To tide you over until then, here is a screen shot taken from the teaser." aldus George Broussard.

De screenshot is van de teaser trailer. Het gaat hier om de Amerikaanse woensdagmiddag, dus zal de teaser trailer waarschijnlijk vanavond komen. Geloof jij er nog in of Duke Nukem Forever nog komt?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?