Dissidia: Final Fantasy

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

De karakters van Dissidia gaan met elkaar op de vuist

In de game Dissidia: Final Fantasy kun je met veel populaire personages uit Final Fantasy aan de slag in epische gevechten. Kies onder andere uit Tydus, Zidane en Squall en neem het met deze karakters tegen elkaar op. Alsof dat nog niet alles is, is er ook de mogelijkheid om beesten op te roepen in de gevechten, die je bij kunnen staan tijdens de harde strijd.

Er zijn een aantal gameplay trailers online gekomen, waarin je verschillende karakters tegen elkaar kunt zien vechten. Zo neemt Kefka het op tegen Onion, en probeert Tydus Zidane een kopje kleiner te maken. Hoe het allemaal afloopt, zie je in de trailers hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?